Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op contractverlenging Perez bij Red Bull

Max Verstappen heeft gereageerd op de contractverlenging van Sergio Perez bij Red Bull Racing. De Mexicaan blijft ook de komende twee jaar bij de Oostenrijkse renstal rijden en blijft zodoende de teamgenoot van Verstappen.

Verstappen Perez Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen en Sergio Perez blijven de komende jaren teamgenoten bij Red Bull Racing. Daar waar Verstappen een contract heeft tot en met 2028 bij Red Bull, heeft Perez zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot en met het einde van 2026.

Samen met Perez pakte Verstappen in 2022 en 2023 de constructeurstitel voor de Oostenrijkse renstal en de Mexicaan hielp Verstappen mede aan zijn eerste titel in Abu Dhabi. Een reactie van de drievoudig wereldkampioen volgde in de teampreview op de Grand Prix van Canada.

"Het is geweldig nieuws dat Checo tot en met 2026 bij het team heeft getekend en ik ben blij dat we de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren kunnen voortzetten. We hebben vorig jaar een recordseizoen behaald en het team is erg sterk, dus we kijken ernaar uit om dit succes ook in de komende twee jaar voort te zetten", zo is de reactie van Verstappen.

Ook interessant:

Verstappen begon dit F1-seizoen als de grote favoriet. Een 4e wereldtitel zou eenvoudig worden gewonnen, zo dacht men. Maar hoe anders is dat nu? Coronel, Dimmers en Mosterdijk geven antwoord in de nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast.

Of als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training