Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op crash Perez: "En meer wil ik er niet over zeggen"

Sergio Perez schakelde zichzelf wederom uit in Q1 van de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije. Een pijnlijke misser, maar hoe kijkt Max Verstappen ernaar, ook wetende dat hij er wederom alleen voor staat in het gevecht met McLaren?

XPB 1295839 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het contrast was groot. Terwijl Max Verstappen in de voorhoede met de beide McLarens knokte om poleposition, was teamgenoot Sergio Perez na Q1 al klaar, of beter gezegd, na wederom een onnodige fout met een zware crash tot gevolg.

Als Verstappen in de persconferentie naar het optreden van Perez wordt gevraagd, wil hij er niet teveel woorden aan vuil maken: "Ik denk niet dat we daarover teveel in detail hoeven te treden", zo klinkt het ten overstaan van onder andere RacingNews365. 

"Het is heel jammer, vooral ook voor Checo zelf, want tot dat moment in Q1 was hij bezig aan een heel degelijk weekend. Het is erg ongelukkig en dat is het enige dat ik er over wil zeggen."

Op een ander moment gaf Verstappen sowieso aan niet teveel waarde te hechten aan ruggensteun van Perez of niet in de strijd met de McLarens. "Als je zelf snel genoeg bent, kom je er toch wel aan voorbij", zo stelde hij, waarbij hij zich hardop de vraag stelde óf Red Bull snel genoeg gaat zijn.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull-Mercedes Red Bull onthult Wolff-blokkade na 'deal' met Mercedes