Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op dreigende weerstand Brits F1-publiek

Zullen de Britse F1-fans zich tegen Max Verstappen keren na zijn aanrijding met Lando Norris in de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk? Verstappen zelf ligt er in ieder geval niet wakker van.

Verstappen Great Britain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen clashte in de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk op de baan met Lando Norris. De timing van het incident, een week voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië, maakt dat de Britse Formule 1-fans Verstappen weleens op boegeroep kunnen trakteren. In het verleden gebeurde dat bijvoorbeeld ook toen de Nederlander in een felle strijd verwikkeld was met Lewis Hamilton.

Hoewel GP-directeur Stuart Pringle er volledig van overtuigd is dat 'zijn' fans zich zullen gedragen en de prestaties van Verstappen juist erkenning zullen geven, neemt dat de vrees voor boegeroep niet weg. Overigens is Verstappen zelf de laatste die daar over inzit.

"Dat is niks waar ik niet eerder mee te maken gekregen", zo vertelt Verstappen tegenover onder andere RacingNews365. "Ik zal me enkel richten op onze prestaties."

En hoe de fans of wie dan ook nu nog terugkijken op het incident met Norris, is iets waar Verstappen geen boodschap aan heeft. Wel aan hoe hij zelf met Norris door een deur kan: "Alles is nu opgehelderd en dat was voor mij het belangrijkste om weer door te kunnen."

"Lando en ik zijn goede vrienden, we hebben er over gesproken en de lucht is geklaard. Dat is het belangrijkste. Het enige waar ik me druk om maak is of Lando en ik onderling oké zijn met elkaar."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Praat mee!

Viaplay
x
Waarschuwing Verstappen zet Red Bull op scherp: "Zo gaan we de titel niet winnen"