Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen reageert op interne Red Bull-geruchten: "Bullshit!"

Is er een interne strijd bezig binnen Red Bull? Volgens de geruchten in de Formule 1 wel, maar Max Verstappen verwijst al die geruchten direct naar de prullenbak. 'BS', aldus de Nederlander.

Verstappen Marko Horner Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de periode voorafgaand aan de Grand Prix van de Verenigde Staten deden meerdere geruchten over een intern Red Bull-conflict de ronde. Er werd geroepen dat er een machtsstrijd gaande is, met teambaas Christian Horner en adviseur Helmut Marko als genoemde hoofdrolspelers.

Hoewel het slechts geruchten zijn en er nog niks naar buiten is gekomen behalve een aantal opmerkingen van bovengenoemde heren, is iedereen in Austin maar wat benieuwd naar wat de rest van Red Bull er van vindt. Reden genoeg om Max Verstappen, die voor de microfoon van onder andere RacingNews365 verschijnt, te vragen naar hoe hij kijkt naar de situatie.

"Ik zag het van buitenaf komen", zegt hij over de geruchten dat er een strijd om de macht is binnen Red Bull. "Mensen proberen om met dit soort BS (bullshit, red.) te komen, terwijl de sfeer binnen het team juist heel goed is. Iedereen weet wat zijn of haar rol is."

De vraag werd gesteld met betrekking tot het overlijden van Dietrich Mateschitz, een jaar eerder. Sinds het overlijden van de Red Bull-oprichter zou er een strijd gaande zijn, maar Verstappen ontkracht de geruchten. "Ontzettend droevig, het nieuws van Dietrich vorig jaar. We willen zijn nalatenschap voort laten vloeien. Het gaat goed en dat is waarom er geen veranderingen zijn voor de toekomst. Dat zegt genoeg."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Verenigde Staten 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"