Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen: "Red Bull heeft de beste auto"

Max Verstappen is ervan overtuigd dat zijn RB14 de beste auto is. De Red Bull-coureur hoopt dan ook dat er volgend seizoen met Honda eindelijk een krachtige motor achterin ligt.

Het tekort aan motorvermogen loopt als een rode draad door het seizoen van de Nederlander. Dat zijn RB14 zeer competitief is, dat staat buiten kijf. De verwachtingen omtrent Honda zijn voor 2019 en 2020 torenhoog.

In Singapore liet de Red Bull-coureur wederom zien dat het op downforce en grip aankomt zijn bolide ijzersterk is. Zelfs zo sterk dat de Nederlander de beide Ferrari's, die vooraf favoriet waren, eenvoudig voor bleef. "We hopen volgend jaar met Honda een stap te zetten. Binnen het team zijn de juiste mensen aanwezig, maar we hebben nog niet het complete pakket op orde. Volgend jaar zal het waarschijnlijk nog lastig worden, maar in 2020 hoop ik dat we echt een kans maken", laat Verstappen in Groningen weten voor talloze enthousiast fans. Verstappen benadrukte zijn vertrouwen in Honda als motorleverancier voor Red Bull.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'