Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen schaart zich achter Horner: "Daar kan je geen vraagtekens bij zetten"

Max Verstappen heeft zich achter zijn veelbesproken teambaas Christian Horner geschaard na de kwalificatie voor de Grand Prix van Bahrein. Volgens de Nederlander is er geen twijfel over de kwaliteiten van Horner.

Verstappen Horner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen pakte poleposition voor de Grand Prix van Bahrein en zorgde zo voor blije gezichten bij Red Bull. De afgelopen weken ging het echter vooral over teambaas Christian Horner, die onder vuur lag wegens vermeend grensoverschrijdend gedrag. Horner werd vrijgesproken, al dook er donderdag ineens een anonieme mail op met vermeend bewijs in de zaak. Tot nu toe is het overigens onduidelijk of het bewijs accuraat is.

En zo ging het in Bahrein toch vooral over het afgeronde onderzoek, terwijl er op het circuit ook genoeg gebeurde. Verstappen heeft na de kwalificatie mooie woorden over voor Horner, al ziet hij wel dat de Brit afgeleid is.

"Als je kijkt hoe Christian binnen het team opereert, is hij een geweldige teambaas", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Qua prestaties kan je daar geen vraagtekens bij zetten. Ik spreek Christian veel, ook dit weekend, en hij is volledig toegewijd aan het team. Hij is hier ook voor de prestaties. Natuurlijk is hij waarschijnlijk een beetje afgeleid, maar we focussen ons gewoon op de prestaties en zo werken we samen."

De regerend wereldkampioen ziet geen problemen bij de monteurs en engineers, waar hij veel mee afstemt. "We zijn volledig gefocust op de auto en de prestaties van dit weekend. Dat is hoe het hoort en dat blijven we doen. Het is niet onze zaak, we zijn er niet bij betrokken en worden betaald om ons werk te doen. Dat is wat we graag doen en daar richten we ons op."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Bahrein 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training