Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen senior ontkent vertrek bij Red Bull: "Zijn juist erg tevreden"

Max Verstappen zal het Formule 1-team van Red Bull Racing niet op korte termijn verlaten. Dit laat vader Jos Verstappen weten in een reactie op geruchten dat Mercedes nog altijd interesse heeft in zoon Max.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De interesse van Mercedes dateert al uit de periode dat Max Verstappen zijn eerste meters maakte in de Formule 3 en vervolgens in 2015 debuteerde in de Formule 1 voor Scuderia Toro Rosso. Ondanks de interesse van Mercedes-teambaas Toto Wolff vernieuwde Max Verstappen in 2017 zijn contract met Red Bull. Een deal die hem bindt tot en met het einde van 2020, maar met diverse clausules erin.

Zo zou de Nederlander het team kunnen verlaten als Red Bull hem geen auto levert die hem in staat stelt om te strijden om overwinningen. Helmut Marko, adviseur van Red Bull, gooide olie op het vuur door te stellen dat Toto Wolff wekelijks aan de lijn hangt met Jos en Max Verstappen.

Verstappen senior ontkracht deze uitspraken in gesprek met De Telegraaf: "Totale onzin. Toto belt nooit met Max en volgens mij heeft hij zijn nummer niet eens. Ik spreek hem wel af en toe, maar dat is logisch."

Red Bull heeft als droom om van Max Verstappen de jongste wereldkampioen ooit te maken, iets dat dan moet gebeuren in 2019 of 2020. Vader Jos deelt deze ambitie: "We zijn heel erg tevreden bij Red Bull en over de samenwerking met Honda. Samen zijn we bezig om een droom te verwezenlijken."

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

Live Laatste F1-testdag met Max Verstappen