Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen spreekt hoop uit richting GP Nederland: "Dat beïnvloedt veel"

Natuurlijk hoopt Max Verstappen zijn ongeslagen status in de Formule 1 Grand Prix van Nederland te behouden, maar makkelijk wordt dat niet. De Red Bull-coureur spreekt dan ook één specifieke wens uit, een wens die als hij uitkomt zijn weekend makkelijker maakt.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Op de donderdag van de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort meldt Max Verstappen zich bij de Nederlandse pers voor een ontspannen onderonsje. Een luchtig onderhoud wordt afgesloten met de vraag hoe de rest van het weekend eruit gaat zien en dan vooral de zondag.

In zijn antwoord echter wijst Verstappen al heel snel naar de zaterdag in plaats van naar de zondag: "Wat er op zondag gebeurt, hangt helemaal af van wat er op zaterdag gebeurt. Het ziet er naar uit dat het redelijk nat gaat worden."

"Iedereen weet wel dat de kwalificatie heel belangrijk is, omdat inhalen hier lastig is. Vorig jaar werd er wel redelijk wat ingehaald, maar nu zitten meerdere teams wat meer bij elkaar qua snelheid en dan wordt inhalen automatisch lastiger", aldus Verstappen tegenover onder andere RacingNews365.

"Ik hoop dat de zaterdag positief verloopt voor ons, dat is natuurlijk veel van invloed op de zondag", aldus Verstappen die aan het einde van zijn PR-verplichtingen op de donderdag zit: "Ik heb al redelijk veel gedaan, dus zo meteen ga ik terug naar het motorhome, waar ik me lekker relaxed ga voorbereiden."

Ook interessant:

'Koning' Verstappen kan rekenen op extra boost voor GP Nederland

De Formule 1-actie wordt hervat met de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Na enkele lastige F1-weekenden scheelt het dat Max Verstappen met Red Bull juist daar kan rekenen op een extra boost. 

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan