Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen staat te springen en laat van zich horen na de zomerstop

Max Verstappen vindt het heerlijk om tijd door te brengen met vrienden en familie, maar in een F1-bolide over Circuit Zandvoort racen, daar kijkt hij ook zeker naar uit.

Het waren een aantal welverdiende weken rust voor regerend F1-kampioen en huidig kampioenschapsleider Max Verstappen, die in de eerste seizoenshelft slechts 22 WK-punten liet liggen. Tien keer won hij en twee keer stond hij op de op een na hoogste trede van het podium. In de tweede seizoenshelft hoopt hij natuurlijk soortgelijke statistieken te kunnen produceren. Vooruitblikkend op de GP van Nederland vertelt Max dat hij er veel zin in heeft. "De zomerstop was heel goed. Ik heb een mooie hoeveelheid tijd door kunnen brengen met vrienden, relaxend. Ik heb er zin in om weer aan de slag te gaan tijdens de tweede seizoenshelft."

Geen betere plek

En dat doet hij net als zijn negentien F1-collega's op Circuit Zandvoort. "Er is denk ik geen betere manier om het seizoen weer op gang te brengen dan met de GP van Nederland!", jubelt hij. "Het is een prachtig circuit en de fans zijn er natuurlijk geweldig, dus ik heb er zeker weer zin in om weer de baan op te duiken!", geniet Max. In tegenstelling tot de vorige twee edities van de Dutch GP zal dat niet louter in de zon gebeuren. "De weersomstandigheden lijken erg 'temperamentvol' te gaan worden, maar het maakt mij niet uit. Regen of zon, we doen ons best om het maximale aantal punten te scoren", zo sluit hij zijn vooruitblik op het raceweekend in Zandvoort af.

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel