Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen hongerig: "Wil meer races winnen"

Halverwege de zomerstop kijkt Max Verstappen terug op een geslaagde eerste helft van het seizoen. Max Verstappen zou echter Max Verstappen niet zijn als hij niet altijd ruimte ziet voor verbetering.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"De start van 2019 was behoorlijk goed, maar het kan altijd beter", zo begint Max Verstappen zijn terugblik voor Red Bull op zijn eigen kenmerkende, strijdlustige manier. "In de meeste races hebben we echter het maximale resultaat eruit weten te slepen en voelde ik me goed op mijn gemak in de auto."

Na vijf podiumplaatsen en twee zeges lijkt de rek er nog niet uit te zien bij Verstappen en Red Bull Racing: "We willen altijd meer races winnen", zo laat de Nederlander dan ook optekenen. "We hebben met Red Bull echter de auto weten te verbeteren en Honda heeft goede progressie geboekt met de motor. Na een moeizamere start dan gehoopt was het goed om die twee zeges te pakken."

Red Bull geeft zelf aan dat Verstappen er na de zomerstop alles aan zal doen om het gat tussen hem en Lewis Hamilton te verkleinen en dat dat gevecht het aankijken meer dan waard zal zijn. De Nederlander is na een goede eerste seizoenshelft niet minder gemotiveerd dan zijn team: "Het kan altijd beter!"

Max Verstappen bezet momenteel de derde plaats in het wereldkampioenschap. Voordat hij de pijlen daadwerkelijk op Hamilton kan richten, zal hij eerst Valtteri Bottas moeten achterhalen. De Fin staat op de tweede plaats zeven punten op hem voor.

5 reacties