Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen stelt verwachtingen rigoureus bij: "Alleen dan misschien nog wat races winnen"

Max Verstappen werd de afgelopen twee jaar vrij 'simpel' wereldkampioen in de Formule 1. Dit jaar lijkt dat niet zo makkelijk te gaan gebeuren, want Lando Norris en McLaren hijgen de Nederlander in de nek. Volgens Verstappen is een wereldtitel sowieso nooit makkelijk te winnen.

Verstappen Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Lange tijd was de vraag wanneer Max Verstappen zijn vierde titel zou gaan pakken, maar inmiddels is die vraag wat meer naar de achtergrond verdwenen. Red Bull krijgt serieuze concurrentie van McLaren en ook Verstappen ziet Lando Norris zich steeds meer mengen in het gevecht om de wereldtitel.

In gesprek met F1TV vertelt de Nederlander hoe hij in het gevecht met Norris staat: "Er is natuurlijk nog een erg lange weg te gaan. Er kan nog een hele hoop gebeuren. Het gat is uiteraard vrij groot, maar ik weet dat wij vanuit onze kant een stap vooruit moeten doen. Alleen op die manier kunnen we hier en daar nog wat races winnen."

Een dominante wereldtitel lijkt er dit jaar dus niet in te zitten. Een schril contrast met de afgelopen twee jaar. Toen vond men dat de Nederlander simpel de titels binnen kon halen, iets wat Verstappen zelf overigens zelf niet zo ziet: "Vanaf de buitenkant ziet het er makkelijk uit. Maar zoiets is nooit makkelijk. Als we dit jaar het kampioenschap winnen, is dat natuurlijk fantastisch, maar we hebben nog een lange weg af te leggen. Dus ik ga daar nog niet aan denken."

Ook interessant:

Verstappen is alle Red Bull-basiselementen voor succes kwijt

Perez, Red Bull, Mercedes... wat moet je daar nou van zeggen? Niks, want dan doen de heren Dimmers, Coronel en Mosterdijk voor je! Jij hoeft alleen maar achterover te leunen met deze kakelverse nieuwe F1-podcast.

Bekijk je de nieuwe podcast op Youtube, dan kan hier!

Praat mee!

Viaplay
x
Afwijkend tijdschema Tijdschema Formule 1 GP Azerbeidzjan