Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen tast in het duister na enorme achterstand op Norris

Max Verstappen werd tijdens de Grand Prix van Nederland op een enorme achterstand gereden door Lando Norris. De Red Bull-coureur begrijpt er zelf helemaal niets van.

Verstappen race Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen kreeg het voor eigen publiek niet voor elkaar om de overwinning te pakken. Tijdens de Grand Prix van Nederland reed de wereldkampioen in de openingsfase aan de leiding, maar kon hij het tempo van Lando Norris bij lange na niet volgen. De McLaren-coureur haalde Verstappen in ronde 18 in en reed met een voorsprong van een kleine 23 seconden naar de overwinning. Verstappen tast in het duister over de vorm van Red Bull.

"Het hele weekend was alles hetzelfde", vertelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Ik had dezelfde balans vanaf de eerste vrije training tot aan de race. De beperkingen zijn hetzelfde en moeilijk om op te lossen. Het ziet ernaar uit dat we te langzaam zijn, maar ook slecht qua bandenslijtage. Dat is raar, want de laatste jaren waren we daar juist goed in. Er is de afgelopen tijd iets misgegaan met de auto en we moeten dat begrijpen en oplossen. De voor- en achterkant zijn niet in balans met elkaar."

Helmut Marko noemde het verschil met Norris zelfs alarmerend, maar Verstappen blijft iets rustiger. "Het was over het algemeen een slecht weekend, dus dat moeten we begrijpen. Maar de afgelopen races waren ook niet fantastisch, dus dat was al alarmerend. We hoeven alleen niet te panikeren. We proberen de situatie te verbeteren en werken er hard aan. De Formule 1 is nu eenmaal gecompliceerd."

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Singapore 2024