Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen torenhoog favoriet voor wereldtitel, bijzondere quotering voor Perez

Wordt Max Verstappen in 2023 wereldkampioen in de Formule 1? Als we de bookmakers mogen geloven is de kans daarop zeer, maar dan ook zeer groot.

Max Verstappen werd in 2021 én 2022 wereldkampioen en het is dan ook niet meer dan logisch dat hij als de te kloppen man wordt gezien in 2023. Red Bull kende een uitstekende testweek in Bahrein en de RB19 lijkt de maatstaaf te zijn dit seizoen. Bookmaker Unibet verwacht dat Verstappen met de wereldtitel aan de haal gaat. Met een quotering van 1.66 is hij met afstand favoriet voor de wereldtitel. De Nederlander wordt op grote afstand gevolgd door Lewis Hamilton en Charles Leclerc. Hamilton is goed voor een quotering van 5,75 en Leclerc voor 6,00. Dit betekent dat iedere tien euro die je inzet bij Verstappen resulteert in een uitbetaling van 16,60 als de Nederlander de titel verovert. Bij Hamilton is dat 57,50 euro en bij Leclerc 60,00 euro. En Sergio Perez dan? De Mexicaan beschikt misschien wel over de snelste auto, maar de bookmakers geloven totaal niet in een Mexicaanse stunt. Op de ranking van de coureurs neemt Checo pas de gedeelde vijfde plaats in, met een quotering van 26,00 - dezelfde quotering als Carlos Sainz heeft.

Win 50x jouw inzet bij zege Verstappen in Bahrein

Unibet pakt ook uit met een super deal voor nieuwe spelers. Liefst 50x jouw inzet wordt uitgekeerd als Max Verstappen wint in Bahrein.

Red Bull favoriet bij de teams

Bij de teams zien we een zelfde beeld. Red Bull is de ongekende favoriet met een quotering van 1,66, terwijl Ferrari en Mercedes op een straatlengte achterstand volgen. Mercedes en Ferrari zijn beiden goed voor een quotering van 4,25. Verrassend of niet? Het team van Aston Martin was misschien wel de verrassing van de wintertest. Dat zien we ook duidelijk terug in de quoteringen. Daarin is het team het vierde team, met een quotering van 60,00

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'