Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen uit op Singapore-revanche: "Benieuwd wat dat gaat doen met de auto"

Max Verstappen kan niet wachten tot de Formule 1 Grand Prix van Singapore, voor hem een 'cool circuit'. Hoe Red Bull gaat presteren? Dat is voor hem nog niet duidelijk, vooral niet door het vernieuwde circuit.

Verstappen Monza
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Met een kleine wijziging in de lay-out van het stratencircuit van Marina Bay begint het Formule 1-weekend van Singapore op vrijdag 15 september aanstaande. Klassementsleider Max Verstappen kan in ieder geval niet wachten op de nachtrace en de eerste race na het Europese gedeelte van het seizoen. "Marina Bay is een cool circuit", zo begint hij zijn vooruitblik op het weekend.

"Dit jaar zal het interessant worden wat de nieuwe lay-out zal doen met het gedrag en de afstelling van de auto. De rondetijden zullen naar alle waarschijnlijkheid een stuk sneller zijn. Singapore is waarschijnlijk een van de meest uitdagende weekenden van de komende races, want op een stratencircuit ligt de uitdaging hoger dan normaal. Daarnaast ligt het veld doorgaans wat dichter bij elkaar, om nog maar niet te beginnen over de luchtvochtigheid."

Na een teleurstelling in 2022 is Verstappen uit op een revanche. "Vorig jaar was een zeer ongelukkig weekend, maar hopelijk kunnen we het dit jaar wat beter doen. Natuurlijk gaan we ons best doen om hier maximaal te scoren", aldus de Red Bull-coureur.

Ook interessant:

Verstappen op zoek naar eerherstel in F1 GP Singapore

Singapore is één van de weinige landen waar Verstappen nog niet wist te winnen. Staat dat te veranderen? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zijn stellig met hun antwoorden.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"