Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen velt glashelder oordeel over titelkansen

Max Verstappen verdedigt in de laatste zes races een voorsprong van 52 punten op Lando Norris. Volgens de Nederlander ligt de titelstrijd nog helemaal open.

Verstappen Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De titelstrijd tussen Max Verstappen en Lando Norris gaat verder in de Verenigde Staten. Het verschil tussen de beide kemphanen bedraagt 52 punten en Red Bull neemt updates mee, in de hoop dat de prestaties zullen verbeteren. Wanneer Verstappen de vraag krijgt hoeveel kans hij maakt op de titel, volgt er een glashelder antwoord.

"Het is 50/50, ja of nee", stelt Verstappen tegenover onder meer RacingNews365. "Ik weet het niet, er kan nog zoveel goed én fout gaan in de komende zes races en de sprintraces. Er zijn geen garanties voor de beide kanten. We gaan het zien. Ik denk liever niet te ver vooruit en leef  van weekend tot weekend. Je wint de titel of je wint hem niet."

Verstappen legt uit waarom hij zo denkt. "Ik denk er niet te veel over na, anders heb je alleen maar onnodige gedachten in je hoofd. Dat kost energie en wil ik niet eraan verspillen. Ik denk te veel aan het racen."

Ervaart Verstappen enige druk voor de laatste races, wetende dat McLaren de afgelopen tijd sneller was? "Je kan ja zeggen, maar dat is niet zo. Ik weet dat ik mijn uiterste best doe als ik in de auto spring. Als de auto tot goede resultaten in staat is, zal ik die resultaten leveren. En als dat niet zo is, dan wordt het wat moeilijker. Natuurlijk wil ik graag races en kampioenschappen winnen. Als het gebeurt, gebeurt het. En als het niet gebeurt, gebeurt het niet, zo gaat het in het leven."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje