Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen verandert van gedachte over tijdstraf: "Misschien toch wel"

Max Verstappen kreeg in de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas een tijdstraf van 5 seconden voor het van de baan drukken van Charles Leclerc. Een terechte straf? De Red Bull-coureur is van gedachte veranderd.

Verstappen Leclerc  Las Vegas start
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen meldde zich tijdens de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas cynisch op de boordradio toen hij te horen kreeg dat hij een tijdstraf van 5 seconden kreeg voor het naast de baan dwingen van Charles Leclerc: "Oke, prima, doe ze (de stewards, red.) de groeten."

Hij was het niet eens met de tijdstraf, maar dat was zijn eerste oordeel op het moment zelf. Inmiddels is hij een andere mening toegedaan, zo laat hij in de persconferentie ten overstaan van onder andere RacingNews365 optekenen.

"Op het moment zelf zit je vol adrenaline en toen was ik het niet met de straf eens. Maar nu, terugkijkend op wat er is gebeurd, denk ik dat het misschien toch de correcte beslissing was van de wedstrijdleiding."

Geen opzet

Verstappen benadrukt dat het sowieso niet zijn bedoeling was om zo wijd te gaan en Leclerc met zich mee te nemen. "De start was goed, waarna we allebei vrij laat remden om onze posities te verdedigen."

"Ik zat aan de binnenkant op het vuil en zodra je hier ook maar een beetje offline gaat, is er geen grip. Ik wilde Charles niet van de baan duwen, maar ik kon niet stoppen. Ik gleed met alle vier de wielen naar buiten."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

25 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt