Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen verdient een Red Bull-contract voor het leven

De Formule 1 Grand Prix van Hongarije is nog maar net voorbij en het volgende weekend staat alweer op de planning - en wel op het iconische circuit van Spa-Francorchamps. Reden genoeg voor het podcastpanel van RacingNews365 om weer bij elkaar te komen voor een nieuwe aflevering!

Lewis Hamilton veroverde in Hongarije poleposition, maar wie er als eerste over de finishlijn kwam? Dat was weer Max Verstappen, voor de zevende keer op rij en ook nog eens ongekend overtuigend. Met een gat van bijna 34 seconden(!) liet hij alle concurrenten vér achter zich.

De Red Bull-overwinningsreeks blijft staan door Verstappen en hoewel de race in Hongarije misschien niet gigantisch spannend was, is er genoeg op terug te blikken. Hoe was bijvoorbeeld het comebackweekend van Ricciardo? Doet hij het beter dan De Vries? En wat moeten we verwachten van de Grand Prix van België, de eerstvolgende ronde in het F1-kampioenschap?

Meer dan genoeg voer voor autocoureur Tom Coronel, F1-kenner Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk. Bovenstaande onderwerpen en nog veel meer bespreekt het drietal uitgebreid in een gloednieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Vasseur Ferrari-teambaas zeer positief: "Dan kunnen we elk weekend met Red Bull vechten"