Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

"Verstappen verloor kans op pijnlijke, slow-motion-achtige manier"

Voor een race waarin Max Verstappen zich voor niet meer dan een paar honderd meter deelnemer mocht noemen, maakt voormalig F1-coureur Martin Brundle veel woorden vuil aan de Red Bull-coureur. Brundle heeft met Verstappen te doen.

Voormalig Formule 1-coureur Martin Brundle blikt in zijn huidige rol als Sky Sports F1-commentator/analist na elke Grand Prix in een persoonlijke column terug op de race. In het geval van de Grand Prix van Sakhir was die voor Max Verstappen van korte duur en Brundle voelt mee met de coureur. Een enorme kans werd hem ontnomen en wel op een zeer pijnlijke manier.

Verstappen stoof op de vierde bocht af terwijl hij zich tussen Sergio Perez en Valtteri Bottas bevond. Hij koos op dat moment eieren voor zijn geld: "Verstappen rook onraad en trapte ongewoon vroeg op de rem. Daarmee gaf hij Perez vrij spel en zag Charles Leclerc zijn kans schoon om een wilde uitremactie te proberen bij Perez."

Leclerc tikte Perez achterstevoren, en Verstappen, oplettend als hij was, koos ervoor om letterlijk om alle ellende heen te rijden: "De meest wrede gevolgen waren desondanks voor Verstappen, die zeer voorzichtig reed en in plaats van hard te remmen de buitenlijn koos. Helaas vond hij daar enkel en alleen een grindbakje waar ongetwijfeld geen enkele coureur van wist dat die bestond."

"Om van het slim ontwijken van een ongeluk uiteindelijk met een afgebroken wiel tegen de muur te eindigen, was voor Verstappen een zeer pijnlijke en bijna slow-motion-achtige manier om een goede kans te verspelen."

Moet Red Bull met het oog op 2021 meer afgaan op wat Max Verstappen van zijn teamgenoot verlangt? Dit en meer in de nieuwste F1-podcast met Ruud Dimmers, Tom Coronel en Thomas van Groningen.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na knotsgekke GP Australië