Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen verwacht concurrentie in Singapore: "Denk dat we minder competitief zijn"

Na een reeks van tien overwinningen op rij gaat Max Verstappen voor nummer elf in Singapore. Red Bull is dit jaar nog ongeslagen. Wat verwacht de Nederlander van de volgende uitdaging?

Verstappen Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Na een ongeslagen Formule 1-reeks sinds de Grand Prix van Abu Dhabi 2022 zijn Red Bull en Max Verstappen ook in Singapore de logische topfavorieten voor de overwinning. De Nederlander won de afgelopen 10(!) races en schreef hiermee geschiedenis met de langst lopende overwinningsreeks ooit in de F1.

Komt daar een nummer elf bij? Dat kan volgens Verstappen, maar vooruitblikkend op de GP van Singapore verwacht hij stevige concurrentie. "Ik denk dat we hier minder competitief zijn in vergelijking met andere circuits", zo begint hij op de persdonderdag voor de microfoon van onder andere RacingNews365. "Stratencircuits zijn lastiger met onze auto."

"Toch denk ik dat alles nog steeds goed kan gaan, maar het wordt spannender", voorspelt de huidige nummer één in het kampioenschap. Als er aan Verstappen wordt gevraagd naar de aanpassingen op het circuit van Singapore, haalt hij zijn schouders op: "Fijn, minder remmen, minder sturen, meer relaxed."

Druk voor overwinning nummer 11

Verstappen gaat in Singapore vanzelfsprekend weer voor de overwinning. Voelt hij extra druk of juist minder druk nu de Nederlander de geschiedenisboeken ingaat als coureur met de meeste overwinningen op rij? "Ik heb nooit echt naar die cijfers gekeken. Acht, negen, tien... Ik wil gewoon altijd het best mogelijke."

"In ieder weekend staat er net zo veel druk op me, dus eigenlijk verandert er vanuit mijn kant niets", zo sluit Verstappen nuchter af.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel