Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen verwacht 'hectisch en lastig' weekend op de Red Bull Ring

Max Verstappen kent meestal goede weekenden op het Red Bull-thuiscircuit in Spielberg, maar de GP van Oostenrijk in 2023 kan zomaar eens een lastige worden.

Hoewel alle races dit seizoen nog zijn gewonnen door het Formule 1-team uit Oostenrijk, verwacht Max Verstappen niet dat ze de negende ronde van het kampioenschap ook zomaar gaan winnen. De race op de Red Bull Ring kent namelijk een flink portie aan variabelen, zo legt de Nederlander uit vooruitblikkend op de race.

"Dit is de tweede sprintrace van het seizoen en dat is altijd hectisch en lastig vergeleken met ene normale race. Ook is het weer erg onvoorspelbaar, dus dat zal het veld ongetwijfeld wat door elkaar gooien. Oostenrijk is natuurlijk wel onze thuisrace, dus ik kijk uit naar alle fans! Hopelijk komt er een goede show voor ze."

"We hebben hier regelmatig goede resultaten geboekt, dus laten we zien wat we hier kunnen gaan doen", aldus Verstappen, die afsluit met een kleine terugblik op een avontuur met Yuki Tsunoda. "We hebben een mooie dag gehad met het rijden van monstertrucks. Red Bull komt altijd met iets gestoords!"

Hoe dat ging met Verstappen en Tsunoda in monster trucks, dat zie je hier!

Formule 1 GP Oostenrijk 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer