Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen vol vertrouwen en mét extraatje voor fans richting GP Spanje

Max Verstappen staat net als iedere andere Formule 1-coureur aan de vooravond van een F1-marathon. Een triple header: hoe blikt hij vooruit de op de eerste stop, de Grand Prix van Spanje?

Verstappen Thu Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen blikt in de teampreview van Red Bull vooruit op de Formule 1 Grand Prix van Spanje. Het is een race die meer duidelijkheid moet scheppen over hoe de teams zich onderling nu werkelijk tot elkaar verhouden en in welke mate Red Bull last houdt van het probleem op hobbels en kerbstones.

"We zijn terug in Europa voor een reeks aan races aldaar. Ik heb me bij het team in de fabriek gevoegd om me voor te bereiden op deze race, de eerste van een druk drieluik. Het wordt de eerste race waarin ik mijn nieuwe oranje helm zal dragen als eerbetoon aan mijn fans en de steun die ik van hen krijg. Die fans staan daadwerkelijk afgebeeld op de helm en ik denk dat het uiteindelijk design erg cool en gedetailleerd is geworden."

Kijkend naar het Circuit de Barcelona-Catalunya moet Verstappen natuurlijk even stilstaan bij de successen uit het verleden: "Ik heb er geweldige herinneringen liggen, met natuurlijk het winnen van mijn eerste F1-race als hoogtepunt."

"Het circuit wordt gekenmerkt door een goede mix aan snelle en minder snelle bochten. In het verleden gingen we goed hier, dus hopelijk kunnen we performance van de auto maximaliseren. We mikken erop het momentum dat we meenemen vanuit Canada voor te zetten met hopelijk wat beter weer!"

Bekijk de bewuste helm nog eens in de video hieronder.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull zullen orde op zaken stellen in Spanje

Is Red Bull In Spanje als vanouds weer de gedoodverfde favoriet of zijn de problemen substantiëler van aard? Heeft Mercedes definitief de aansluiting gevonden? Het zijn vragen waarover de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zich buigen in onze kakelverse nieuwe Formule 1-podcast. Als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Marko neemt voorschot op F1-afscheid Verstappen