Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen vreest voor concurrenten na wisselvallige dag in Monaco

Max Verstappen is na de eerste twee vrije trainingen voor de Grand Prix van Monaco tevreden, maar tegelijkertijd ziet hij een aantal competitieve concurrenten die in de weg staan voor de overwinning.

In de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Monaco was Ferrari nog sneller dan Red Bull. Carlos Sainz klokte de snelste rondetijd, maar later op de dag kwam daar verandering in. Na wat problemen met de afstelling van Max Verstappen zijn bolide, was hij in de tweede training nipt de snelste coureur.

Daar is de Nederlander tevreden mee. "De tweede vrije training was veel beter dan de eerste", laat hij weten via zijn eigen Verstappen.com. "De auto was veel competitiever." Toch vreest hij ook voor een aantal snelle concurrenten. "Vergeleken met Ferrari komen we nog wel wat tekort wat betreft hoe de auto zich gedraagt op de kerbstones en hobbels."

"Dat is iets waar we aan moeten werken voor morgen, want je ziet dat ze erg dichtbij zijn. Ook de Aston Martins zijn dichtbij. We hebben nog iets meer nodig om ze voor te blijven."

"Er was verbetering merkbaar in de tweede vrije training. "De auto was beter om in te rijden, dus dan kun je meer pushen en dichterbij de vangrails komen. Over het algemeen was het een moeilijke dag, maar een goed einde", zo concludeert Verstappen.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Magistrale Verstappen evenaart twee unieke records in kwalificatie Imola