Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RacingNews365 F1 Podcast

Verstappen wacht zware opgave in Bakoe

Kan Red Bull terugslaan in Azerbeidzjan na een dramatische GP van Italië? En wat kunnen McLaren en Ferrari laten zien, die er toch duidelijk beter voor lijken te staan? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Verstappen FP1 Italy
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De eerste races na de zomerstop zijn zeker niet geworden wat Max Verstappen en Red Bull Racing ervan hadden verwacht. In Italië kwam Verstappen zelfs niet verder dan P6 en moest hij zijn meerdere erkennen in zowel Ferrari als McLaren. De vraag is echter hoe hij komend weekend voor de dag gaat komen in Bakoe, op het zeer listige stratencircuit.

Terwijl Verstappen en Red Bull in een lastige periode zitten, staan McLaren en Ferrari juist klaar om toe te slaan. Het team uit Woking staat op het punt om de leiding in het constructeurskampioenschap over te nemen, terwijl Charles Leclerc niets liever dan een tweede zege op rij wil boeken! En wat kan Mercedes in Azerbeidzjan? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het allemaal in een gloednieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365!

Beluister de podcast hieronder! Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld