Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen weigert Sky Sports te woord te staan na enkele denigrerende uitspraken op tv

Max Verstappen zal in ieder geval dit Grand Prix-weekend in Mexico niet voor de camera van het Britse Sky Sports verschijnen, nadat iemand op de zender afgelopen weekend enkele bijzondere uitspraken deed.

Verstappen Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

In de Formule 1-paddock lopen talloze verschillende cameraploegen en andere journalisten rond. Meerdere keren tijdens een Grand Prix-weekend moeten alle coureurs vele cameraploegen en interviewers een voor een af gaan.

Sky Sports is een van de meest prominente tv-zenders die de Formule 1 uitzendt. De Britse zender is altijd met meerdere mensen en grote namen aanwezig op locatie en heeft zelfs haar eigen podiumpje in de paddock waar men na de kwalificatie en de race interviews houdt met verschillende coureurs, teambazen en noem maar op.

Hamilton beroofd

Verstappen zal dit weekend naar alle waarschijnlijkheid niet meer voor de camera's van Sky verschijnen, zo heeft RacingNews365 begrepen. Al het hele weekend weigert hij hen te woord te staan, naar verluidt vanwege bepaalde uitspraken vorige week na afloop van de GP van de Verenigde Staten.

Ted Kravitz, de pitreporter van Sky Sports, liep na de race door de paddock om de race samen te vatten, waarbij hij zeer denigrerend sprak over de prestaties van Verstappen.

"Wat een script. De auto van Hamilton is dit jaar waardeloos, hij kan geen race winnen, maar eindelijk komt hij op een circuit waar hij zou kunnen winnen. Lewis strijdt met dezelfde gast die vorig jaar won terwijl hij werd beroofd, waarna Lewis nu de GP van de VS weet te winnen. Wat een filmscript was dat geweest!"

"Maar nee, dat was niet hoe het script zich in de VS ontvouwde. De gast die hem in 2021 versloeg, nadat de zevenvoudig kampioen werd beroofd, wist hem namelijk in te halen omdat hij een snellere auto had. Hij wist Hamilton in te halen vanwege design en engineering, eigenlijk gewoon vanwege die gast daar", zo wees hij naar de voorbij lopende Adrian Newey.

Blijkbaar was het genoeg om Red Bull en Verstappen te doen besluiten dat Sky Sports dit weekend in ieder geval niet met de Nederlander zou praten.

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Mexico 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Ook interessant:

Red Bull ontvangt loodzware straf van de FIA

Red Bull heeft een loodzware straf gekregen van de FIA na het overschrijden van het budgetplafond in 2021. De titel van Max Verstappen is veilig, maar de sancties zijn zwaar voor het team.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

283 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"