Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen weigert Sky Sports te woord te staan na enkele denigrerende uitspraken op tv

Max Verstappen zal in ieder geval dit Grand Prix-weekend in Mexico niet voor de camera van het Britse Sky Sports verschijnen, nadat iemand op de zender afgelopen weekend enkele bijzondere uitspraken deed.

In de Formule 1-paddock lopen talloze verschillende cameraploegen en andere journalisten rond. Meerdere keren tijdens een Grand Prix-weekend moeten alle coureurs vele cameraploegen en interviewers een voor een af gaan. Sky Sports is een van de meest prominente tv-zenders die de Formule 1 uitzendt. De Britse zender is altijd met meerdere mensen en grote namen aanwezig op locatie en heeft zelfs haar eigen podiumpje in de paddock waar men na de kwalificatie en de race interviews houdt met verschillende coureurs, teambazen en noem maar op.

Hamilton beroofd

Verstappen zal dit weekend naar alle waarschijnlijkheid niet meer voor de camera's van Sky verschijnen, zo heeft RacingNews365 begrepen. Al het hele weekend weigert hij hen te woord te staan, naar verluidt vanwege bepaalde uitspraken vorige week na afloop van de GP van de Verenigde Staten. Ted Kravitz, de pitreporter van Sky Sports, liep na de race door de paddock om de race samen te vatten, waarbij hij zeer denigrerend sprak over de prestaties van Verstappen. "Wat een script. De auto van Hamilton is dit jaar waardeloos, hij kan geen race winnen, maar eindelijk komt hij op een circuit waar hij zou kunnen winnen. Lewis strijdt met dezelfde gast die vorig jaar won terwijl hij werd beroofd, waarna Lewis nu de GP van de VS weet te winnen. Wat een filmscript was dat geweest!" "Maar nee, dat was niet hoe het script zich in de VS ontvouwde. De gast die hem in 2021 versloeg, nadat de zevenvoudig kampioen werd beroofd, wist hem namelijk in te halen omdat hij een snellere auto had. Hij wist Hamilton in te halen vanwege design en engineering, eigenlijk gewoon vanwege die gast daar", zo wees hij naar de voorbij lopende Adrian Newey. Blijkbaar was het genoeg om Red Bull en Verstappen te doen besluiten dat Sky Sports dit weekend in ieder geval niet met de Nederlander zou praten.

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Ophef in F1-paddock Vermeende berichten van Horner gelekt naar F1-bazen en media