Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen weigert zijn vierde titel al te claimen: "Weet niet of Red Bull snel genoeg is"

Max Verstappen is de torenhoge favoriet en na de testdagen resteert er volgens sommigen alleen maar een strijd om P2 in het kampioenschap achter de Nederlander. De Nederlander zelf blijft nuchter en rekent zich nog niet rijk.

Verstappen Albon
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Red Bull verraste met de Red Bull RB20. Na het dominante seizoen 2023, gedurende welke Max Verstappen 19 en Red Bull maar liefst 21 van de 22 races won, besloten Adrian Newey en zijn technische team om toch weer grote wijzigingen door te voeren.

Tijdens de testdagen bewezen Max Verstappen en Sergio Perez dat Red Bull weer de torenhoge favoriet is, maar eerstgenoemde rekent zich absoluut nog niet rijk. Wel bevestigt hij dat het er allemaal hoopvol uitziet.

"We hadden een goede testweek en reden veel ronden. We hebben heel het programma af kunnen werken en de auto voelde comfortabel aan. Het ziet er veelbelovend uit, maar je weet het niet zeker. Ik heb zin om van start te gaan en te zien waar we staan."

"Misschien zijn we niet snel genoeg"

Gevraagd wie de uitdagers van Verstappen zullen zijn dit jaar - als die er überhaupt zijn, kaatst de Red Bull-coureur de bal terug. Wie zegt dat hij de te kloppen coureur zal zijn? "We hebben alleen nog maar getest. De tijd zal het uitwijzen", is zijn nuchtere antwoord.

"Ik weet niet of wij snel genoeg zijn. Bahrein is een specifiek circuit en er zijn nog andere circuits waar je moet presteren. Het is beter om er niet aan te denken. Wakker worden, naar het circuit gaan en dan zien of het resultaat goed of slecht is. Zo kijk ik er naar. We gaan het zien", aldus de drievoudig kampioen.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden