Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Verstappen werkt zich in het zweet voor F1-seizoensstart

Max Verstappen zorgt er met de nodige workouts voor dat hij klaar is voor het Formule 1-seizoen op het moment dat het eindelijk van start gaat. In Monaco werkt hij zich behoorlijk in het zweet.

De laatste maanden zagen we Max Verstappen vooral veel in actie in zijn simulator om zijn racecraft een beetje op peil te houden, maar zijn fysieke conditie wordt niet vergeten. In zijn thuis in Monaco werkt hij zich in het zweet voor het moment waarop de Formule 1 weer in alle hevigheid losbarst. "Time to get some work in. I’ll be ready for when racing is back #keeppushing", zo staat er op zijn Twitter-kanaal te lezen. De kans op een seizoensstart begin juli lijkt met de dag groter te worden. De bedoeling is dat er op 5 juli geracet wordt op de Red Bull Ring, om dat een week later op 12 juli nog eens te herhalen, dat alles met strenge veiligheidsvoorschriften.

1259790761480146944?s=21

Time to get some work in 💪 I’ll be ready for when racing is 🔙 #KeepPushing pic.twitter.com/MDUCrRXmSo — Max Verstappen (@Max33Verstappen) May 11, 2020

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"