Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen wijst bepaalde fans terecht: "Dan ben je geen echte"

Max Verstappen heeft zich fel uitgesproken tegen boe roepende supporters, of die nou fan zijn van hemzelf of van Lewis Hamilton. Wat hem betreft zijn dat geen echte liefhebbers van de Formule 1.

Orange Army
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Lewis Hamilton had er vorig jaar herhaaldelijk mee te dealen, Max Verstappen werd onlangs nog op Silverstone uitgejouwd door een grote groep supporters naast de baan. Alhoewel, supporters... wat Verstappen zelf betreft verdienen die mensen die naam niet, zo laat hij optekenen in gesprek met The Guardian.

"De mensen die dat doen, zijn geen echte fans", zo is hij glashelder in zijn oordeel. "Deze mensen kunnen niet gewoon genieten van wat we op dit moment in de Formule 1 zien, namelijk dat topcoureurs het zowaar eens echt tegen elkaar opnemen."

"Dat ze dat niet weten te waarderen, is jammer", zo vervolgt hij. "Want hoe vaak krijgen we zoiets nou werkelijk te zien? Zo'n intensieve rivaliteit met bijbehorende gevechten op de baan? Deze mensen zijn geen echte liefhebbers van de sport", zo concludeert de Nederlander dan ook.

Verstappen schaart zich daarmee achter de woorden van Red Bull- en Mercedes-teambazen Christian Horner en Toto Wolff. Laatstgenoemde hoopte dat die groep mensen een beetje verstand bijgebracht kon worden.

110 reacties

Viaplay
x
Interview Red Bull-legende Coulthard ziet Verstappen aan de horizon verdwijnen