Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen wijst bepaalde fans terecht: "Dan ben je geen echte"

Max Verstappen heeft zich fel uitgesproken tegen boe roepende supporters, of die nou fan zijn van hemzelf of van Lewis Hamilton. Wat hem betreft zijn dat geen echte liefhebbers van de Formule 1.

Orange Army
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Lewis Hamilton had er vorig jaar herhaaldelijk mee te dealen, Max Verstappen werd onlangs nog op Silverstone uitgejouwd door een grote groep supporters naast de baan. Alhoewel, supporters... wat Verstappen zelf betreft verdienen die mensen die naam niet, zo laat hij optekenen in gesprek met The Guardian.

"De mensen die dat doen, zijn geen echte fans", zo is hij glashelder in zijn oordeel. "Deze mensen kunnen niet gewoon genieten van wat we op dit moment in de Formule 1 zien, namelijk dat topcoureurs het zowaar eens echt tegen elkaar opnemen."

"Dat ze dat niet weten te waarderen, is jammer", zo vervolgt hij. "Want hoe vaak krijgen we zoiets nou werkelijk te zien? Zo'n intensieve rivaliteit met bijbehorende gevechten op de baan? Deze mensen zijn geen echte liefhebbers van de sport", zo concludeert de Nederlander dan ook.

Verstappen schaart zich daarmee achter de woorden van Red Bull- en Mercedes-teambazen Christian Horner en Toto Wolff. Laatstgenoemde hoopte dat die groep mensen een beetje verstand bijgebracht kon worden.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

110 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
EXCLUSIEF Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"