Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen wijst bepaalde fans terecht: "Dan ben je geen echte"

Max Verstappen heeft zich fel uitgesproken tegen boe roepende supporters, of die nou fan zijn van hemzelf of van Lewis Hamilton. Wat hem betreft zijn dat geen echte liefhebbers van de Formule 1.

Orange Army
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Lewis Hamilton had er vorig jaar herhaaldelijk mee te dealen, Max Verstappen werd onlangs nog op Silverstone uitgejouwd door een grote groep supporters naast de baan. Alhoewel, supporters... wat Verstappen zelf betreft verdienen die mensen die naam niet, zo laat hij optekenen in gesprek met The Guardian.

"De mensen die dat doen, zijn geen echte fans", zo is hij glashelder in zijn oordeel. "Deze mensen kunnen niet gewoon genieten van wat we op dit moment in de Formule 1 zien, namelijk dat topcoureurs het zowaar eens echt tegen elkaar opnemen."

"Dat ze dat niet weten te waarderen, is jammer", zo vervolgt hij. "Want hoe vaak krijgen we zoiets nou werkelijk te zien? Zo'n intensieve rivaliteit met bijbehorende gevechten op de baan? Deze mensen zijn geen echte liefhebbers van de sport", zo concludeert de Nederlander dan ook.

Verstappen schaart zich daarmee achter de woorden van Red Bull- en Mercedes-teambazen Christian Horner en Toto Wolff. Laatstgenoemde hoopte dat die groep mensen een beetje verstand bijgebracht kon worden.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

93 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?