Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen: "Wil het allerliefst tegen vader Jos racen"

Max Verstappen bereikte de Formule 1 mede dankzij de grote hoeveelheid tijd, geld en vooral energie die zijn vader Jos in Max' racecarrière heeft gestoken. Anno nu zou de 21-jarige Limburger maar wat graag tegen zijn eigen vader willen racen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Content Pool

Regelmatig is Jos Verstappen nog in de Formule 1-paddock te vinden, zo ook tijdens de Grand Prix van Spanje. Max Verstappen had daar in een interview met de Italiaanse krant Corriere della Sera een boeiend antwoord op de vraag tegen welke coureur uit het verleden hij - hypothetisch gezien - het liefst zou willen strijden.

"Toen ik klein was, wilde ik altijd tegen mijn vader racen", aldus de 21-jarige Red Bull-rijder. "Dus mocht ik een coureur uit het verleden naar nu halen om tegen te racen, dan zou het mijn vader zijn. Ik spreek nog heel veel met hem over het racen en samen komen we vaak tot goede ideeën."

De jonge Verstappen spreekt zich ook uit over de huidige generatie F1-coureurs: "Van de nieuwe rijders vind ik Alexander Albon een goede rijder. Daarnaast ook Charles Leclerc, tegen hem heb ik zelf al veel gestreden (in de karts, red.). Met Pierre Gasly vocht ik trouwens ook in het verleden al duels uit, ik heb een uitstekende relatie met hem. Maar vooral Leclerc is een snelle coureur - en een goede gast waar ik graag tegen strijd."

Met medewerking van Aaron Deckers.

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

0 reacties

    Breaking Red Bull en Honda openen nieuwe contractonderhandelingen