Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen hamert op verbetering: "Red Bull-dominantie kan zomaar voorbij zijn"

Of het nu zijn eerste overwinning van het seizoen is, of zijn tiende (en tevens achtste op rij). Max Verstappen kijkt altijd weer vooruit naar een volgend moment om een overwinning bij te schrijven op zijn toch al indrukwekkende palmares. De tweevoudig wereldkampioen wil altijd meer, meer en meer.

De prijzenhonger van Max Verstappen is niet te stillen. De teller na zijn tot nu toe dominantste periode ooit in de Formule 1 staat op 45 GP-zeges. Tien daarvan boekte Verstappen dit jaar. De laatste acht races in de Formule 1 waren allemaal een prooi voor de Nederlandse Red Bull-coureur. En als het aan Verstappen zelf ligt, komen daar alleen maar meer prijzen en titels bij. "Het gaat om altijd meer willen. Ik probeer naar elke situatie te kijken waarin ik het beter had kunnen doen", legt Verstappen uit bij Sky Sports.

"Ik ben ook zo opgevoed: altijd meer willen. En ook als iedereen zegt dat het geweldig is, toch kijken naar verbeterpunten. Er zijn namelijk altijd dingen die beter kunnen. Ik weet dat, omdat ik ook aan de andere kant heb gestaan, als je probeert te jagen op overwinningen. Dus ik geniet zeker van dit moment, maar tegelijkertijd weet ik dat het op een gegeven moment ook zal stoppen, dus we moeten er van genieten. Maar ook blijven verbeteren en blijven leren."

Op de vraag of we Verstappen daarom nog wel een tijdje gaan zien in de Formule 1, antwoordt hij niet volmondig ja. "Winnen zorgt ervoor dat ik doorga. Het vuur blijft daardoor branden. Als ik geen kans meer heb om te winnen, begint het vuur te doven. Het hangt er gewoon vanaf wat we als team elk jaar blijven doen. Dit jaar ziet het er geweldig uit, maar volgend jaar is weer een heel ander jaar."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

6 reacties

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten