Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen wil Netflix ondanks F1-maatregelen geen tweede kans geven

De Formule 1 belooft dat Drive to Survive in het vervolg wat realistischer wordt, maar Max Verstappen blijft stellig over zijn deelname en wil de Netflix-serie nog geen tweede kans geven.

Max Verstappen is meermaals duidelijk geweest over waarom hij niet meewerkt aan de populaire Drive to Surive. De Nederlander vindt dat het geen realistisch beeld schetst van de Formule 1 en doet hier zelf liever niet aan mee. Meerdere coureurs vinden hetzelfde, ook weer bij het nieuwste seizoen van de Netflix-serie.

Formule 1-baas Stefano Domenicali heeft aangegeven dat de serie in de toekomst realistischer zal zijn en minder (in scène gezette) drama zal bevatten. Ondanks deze belofte hoeft men niet te verwachten dat Verstappen bij het volgende seizoen ineens wél meedoet. "Ik weet zeker dat we er met Stefano over zullen praten, maar ik heb geen interesse om mee te doen", aldus de Red Bull-coureur tegen onder meer RacingNews365.

"Het kost ook allemaal meer tijd. Ik weet het niet.. Ik zag het voordeel natuurlijk om voor meer populariteit te zorgen, maar nu komt het meer in een soort fase waarbij het gewoon 'bijbenen met de F1-wereld' wordt, als je begrijpt wat ik bedoel. Zo kan je er beter naar kijken, maar dat is mijn mening. Niemand hoeft die mening te delen. Ik doe er gewoon liever niet aan mee."

F1-coureurs zien graag realistischer Drive to Surive


Recentelijk werd aan meerdere coureurs gevraagd hoe ze het vinden dat de Formule 1 er voor zorgt dat Drive to Survive wat accurater wordt. "Ik heb niet alles gezien, maar je ziet duidelijk dat sommige scènes gemaakt zijn voor de show", antwoordt Pierre Gasly, die wel tevreden is met hoe hijzelf wordt geportretteerd in de serie. "We zijn blij om mee te doen, zolang het maar reflecteert op wie we echt zijn."

"Ik heb er nooit een probleem mee gehad. Ik heb nooit gezien dat ze wat hebben veranderd of voor meer drama hebben gezorgd dan we daadwerkelijk hadden. We hadden dan ook genoeg drama tijdens de laatste jaren, dus meer hadden we niet nodig. Ik snap Stefano echter wel." Alpine-coureur Esteban Ocon laat weten achter de woorden van Gasly te staan. "Het is belangrijk dat we in de realiteit blijven."

Ook Carlos Sainz en Mick Schumacher zijn het eens met de mening van Gasly. Schumacher voegt er nog aan toe: "Het zou misschien logischer zijn als we een chronologische volgorde krijgen te zien, maar ik ben geen producent. Het is gewoon mijn mening."

Ook interessant:

Sensationele Verstappen en Leclerc zetten F1 in vuur en vlam

In de nieuwste podcast van RacingNews365 wordt er uitgebreid gepraat over het sensationele raceweekend in Saoedi-Arabië. Dit doen we uiteraard met coureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Check hier snel de laatste aflevering!

17 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull