© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Verstappen wordt gek van Renault-motor "Ding doet niet wat ik wil"

15 sep. 2018 13:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Voor Max Verstappen lijkt het seizoen 2018 er een van uitrijden te zijn geworden. In Singapore weet Red Bull zich vooralsnog niet in het gevecht voor de eerste posities te mengen. Tijdens de derde en laatste vrije training bedroeg de achterstand van Ricciardo en Verstappen ruim een seconde.

De derde vrije training verliep voor Max Verstappen niet zoals gehoopt, tot groot ongenoegen van de Red Bull-coureur. Halverwege de sessie liet Verstappen voor een eerste keer zijn ongenoegen horen op de boordradio: "AAAARGGG!! Engine braking is not working!", nadat Max enkele malen op rij zijn wielen blokkeerde.

In de slotfase van de training vroeg het team de Nederlander om feedback na zijn snelle ronde. "Max kan je ons iets meer feedback geven?", waarop de Nederlander geïrriteerd antwoordde: "Het product achterin deze auto werkt niet zoals ik zou willen."

Wederom een duidelijke sneer naar motorleverancier Renault, die het de laatste tijd flink moet ontgelden omdat de Franse krachtbron niet competitief is.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen