Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Qatar 2023

Verstappen wordt wereldkampioen en jij kunt erbij zijn

Max Verstappen is hard op weg naar zijn derde wereldtitel en die titel kan hij zomaar eens winnen in Qatar. Daarom biedt het circuit je nu een prachtige kans aan om aanwezig te zijn bij de mogelijke kampioenschapsrace van Verstappen.

Verstappen Horner Marko
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Qatar is dit jaar teruggekeerd op de F1-kalender en dit jaar zou men zomaar eens een historische Grand Prix kunnen organiseren. Er is namelijk een kans aanwezig dat Max Verstappen zijn derde wereldtitel gaat veroveren op het prachtige circuit van Lusail. Het circuit heeft grote veranderingen ondergaan en is nu klaar om de Formule 1-coureurs en fans te ontvangen.

Grijp daarom jouw kans en boek nu je tickets voor de Grand Prix van Qatar.

In 2021 werd de GP van Qatar voor de eerste keer verreden en het circuit heeft ook al een jarenlange ervaring met het organiseren van MotoGP-races. De organisatie heeft er afgelopen jaar voor gekozen om vol in te zetten op het organiseren van een jaarlijkse F1-race en daarom heeft men de gehele paddock van het circuit veranderd. Niet alleen voor de mensen op de paddock maar ook daarbuiten, heeft Qatar de puntjes op de i gezet en er een geweldige GP locatie van gemaakt.

Zoals te zien op onderstaande foto's, is het circuit van Qatar een venue die je moet hebben gezien. Met Verstappen die zijn derde wereldtitel op het circuit veilig kan stellen, is er eens te meer een reden om nu af te reizen naar de GP van Qatar.

			© All rights reserved © Gold over Blue
No reproduction without express written consent from Gold over Blue
	© All rights reserved © Gold over Blue No reproduction without express written consent from Gold over Blue

Net als de voetbalfans die in 2022 afreisden naar Qatar om daar het wereldkampioenschap voetbal te zien, kun jij nu gaan genieten van een geweldige F1-race. Naast het prachtige circuit, biedt Qatar geweldige accommodaties aan en dat voor geweldige prijzen.

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken