Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2023

Verstappen zet wereldkampioenen op ruime achterstand bij bookmakers

Kijken we bij onze vrienden van Unibet naar de odds voor de Formule 1 Grand Prix van Canada, dan zien we drie meervoudig wereldkampioenen bovenaan het favorietenlijstje staan. Maar slechts één coureur mag zich werkelijk de topfavoriet noemen: Max Verstappen.

Het is nogal een indrukwekkende top drie bij de bookmakers. Gevraagd wie de grootste kans maakt op de overwinning, rollen respectievelijk de namen van Max Verstappen, Fernando Alonso en Lewis Hamilton eruit.

Zet je een tientje in op een overwinning voor Verstappen, dan boek je daar €2,80 winst mee. Gaat Alonso als eerste onder het zwart wit-geblokt door, dan krijg je voor datzelfde tientje al €65,- als winst uitgekeerd. In het geval van Hamilton is dat al €120,- (zie lijstje hieronder).

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Natuurlijk wordt er ook weer een punt toegekend aan de coureur die de snelste raceronde rijdt. Wie heeft daarvoor de beste papieren? Ook daar prijkt de naam van Verstappen bovenaan en ook hier zijn de marges behoorlijk groot.

In het lijstje hieronder zie je dezelfde namen terugkomen, maar wel met enkele kleine verschillen. Opvallend is dat in beide lijstjes beide Mercedessen terugkomen. Is het tekenend voor de verwachte terugkeer van Mercedes?

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Live sprintkwalificatie Formule 1 GP Miami 2024