Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Opgeluchte Verstappen deelt hoopgevende boodschap over Red Bull-update

Max Verstappen gaat vanaf de eerste plaats aan de sprintrace in de Verenigde Staten beginnen. De Nederlander is erg tevreden, óók over zijn aangepaste Red Bull.

Max Verstappen kende een perfecte start in de Verenigde Staten. De 27-jarige Nederlander pakte de eerste startpositie door George Russell nipt af te troeven. Het is een belangrijk signaal, zeker omdat Red Bull een update bij zich heeft en Verstappen kan uitlopen op titelrivaal Lando Norris. De wereldkampioen is blij én opgelucht.

"Ik denk dat we een goede dag hadden", vertelt Verstappen, die erg tevreden was over zijn geüpdatete RB20. "Een sprintkwalificatie is altijd lastig, want je rijdt achtereenvolgens op mediums, mediums en softs. Je weet nooit hoe hard je kan pushen, maar ik ben blij. Ik denk dat de auto de hele dag goed werkte. Natuurlijk ben ik dan ook blij met de eerste plaats. Het is een tijdje geleden."

Verstappen had het wel naar zijn zin. "Het is erg hectisch, maar het circuit is fantastisch om op te rijden. Er ligt nieuw, iets ouder én heel oud asfalt en het is niet makkelijk met de hobbels. Uiteindelijk is het hetzelfde voor iedereen, maar het is niet makkelijk over één ronde. We gaan ons best doen in de sprintrace, al weten we dat de meeste punten op zondag worden verdeeld. Dan willen we echt goed voor de dag komen."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Opgeluchte Verstappen deelt hoopgevende boodschap over Red Bull-update