Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen ziet belangrijk verbeterpunt voor Red Bull op Silverstone

Max Verstappen noteerde de zevende tijd in de representatieve tweede vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Dat resultaat was een beetje vertekenend, want Verstappen werkte een afwijkend programma af. De Nederlander vindt wel dat Red Bull nog werk moet verzetten.

Verstappen Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Bijna zeven tienden, dat was het verschil tussen Lando Norris en Max Verstappen in de tweede vrije training voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. Verstappen focuste zich echter niet zozeer op snelle tijden en maakte een foutje in zijn tweede run op softs. De 26-jarige Red Bull-coureur kan het grote verschil met Norris dan ook wel verklaren en ziet een belangrijk verbeterpunt voor de kwalificatie.

“Het was oké, ik schoot gewoon even door", vertelt Verstappen op zijn eigen website. "Dus ik brak mijn ronde af. Op de zachte band ging het niet zo goed. In de tweede vrije training zag de medium er wat beter uit, dus we hebben nog wel wat werk te doen."

Verstappen geeft toe dat hij heeft geëxperimenteerd met de setup. "We hebben ook wat dingen geprobeerd met de auto en moeten analyseren wat we beter kunnen doen. Dat zal ons laten zien welke kant we op moeten gaan. Het gaat zaterdag waarschijnlijk regenen, dus daar moeten we ook rekening mee houden.”

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Praat mee!

Viaplay
x
Max vs. Lewis Stewards vellen oordeel over clash tussen Verstappen en Hamilton