Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappens hoop gevestigd op cruciale Red Bull-upgrade

De Formule 1 ontwaakt komend weekend uit een lange herfstslaap en reist af naar de Verenigde Staten. Het wordt een cruciaal weekend voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast.

Verstappen FP3 Singapore
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Het geduld van de Formule 1-fan werd de afgelopen weken vast en zeker op de proef gesteld, maar komend weekend is het dan zover. De Grand Prix van de Verenigde Staten luidt een spannend slotstuk van het seizoen in, want Max Verstappen en Lando Norris gaan uitmaken wie de titel pakt. 

Voor Verstappen wordt het nog een hels karwei. De Nederlander beschikt nog over een voorsprong van 52 punten, maar heeft zijn hoop meer dan gevestigd op een langverwachte update. Pakt Red Bull het initiatief terug op het Circuit of the Americas? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk laten hun licht erover schijnen in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Tijdschema Extreem laat tijdschema Formule 1 GP Verenigde Staten