Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel aast op unieke F1-bolide van Michael Schumacher

Sebastian Vettel heeft een fraaie collectie auto's met een paar iconische Formule 1-wagens, maar een bolide van Michael Schumacher ontbreekt nog. Hij heeft er zijn zinnen wel op gezet.

XPB 54178 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © xpb.cc

In het weekend voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix van Hongarije konden de fans van Sebastian Vettel hem weer in actie zien in een F1-bolide. Meerdere zelfs: de viervoudig wereldkampioen was aanwezig op het Goodwood Festival of Speed, waar hij onder andere in zijn eigen McLaren MP4/8 en zijn Williams FW14B in actie kwawm.

Minimaal twee iconische F1-bolides in het wagenpark van de Duitser dus, maar als het aan Vettel ligt komt er in ieder geval nog een Ferrari-bolide van Michael Schumacher bij. "Er zijn heel veel auto's die heel, heel mooi zijn, maar ik mis er in ieder geval nog één. Dat is een van Michael's auto's", zegt hij bij Racefans.

"De auto uit 2004 heb ik in mijn hoofd. De mooiste auto van hem ooit, maar ze worden duurder en duurder." De meest recente veiling van een van Schumachers bolides bevestigt dat: vorig jaar werd een Ferrari-bolide van Schumacher uit 2003 geveild voor maar liefst 13,7 miljoen euro. Zelfs voor Vettel is dit een grote aankoop.

Schumacher kwam in 2004 in actie met de F2004, waarmee de F1-legende dertien overwinningen pakte in achttien races en hiermee wereldkampioen werd. Ferrari won er de veertiende constructeurstitel mee, Schumacher zijn laatste.

Check hieronder Vettel in actie op Goodwood.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"