© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Vettel bijt van zich af: "Verstappen was het probleem, niet ik"

11 okt. 2018 17:00 Jan van der Burgt 23 reacties
Sebastian bevond zich afgelopen weekend op Suzuka in de hoek waar de klappen vielen. Hij werd behoorlijk bekritiseerd vanwege zijn mislukte aanval op Max Verstappen, maar spijt van zijn actie heeft hij niet. Naar eigen zeggen was hij ook niet degene die iets verkeerd deed.

"Als ik niet meer voor een dergelijk gat zou gaan, dan kan ik net zo goed meteen thuis op de bank gaan zitten en mezelf bestempelen als expert. Voor criticasters is het sowieso makkelijk oordelen vanaf de bank, want daar komt alles natuurlijk anders over", zo wordt de Duitser in dienst van Ferrari geciteerd door Motorsport-Total.com.

Vettel weerspreekt de mening dat je in de bocht waar hij zijn aanval plaatste op Verstappen niet kan inhalen: "Onzin, ik heb later in de race meerdere keren ingehaald in Spoon. Het probleem heet in dezen veel meer Max Verstappen."

"Net zoals in gevecht met Kimi Raikkonen gooide hij de deur dicht, terwijl er al iemand in die deuropening zat. Maar goed, iedereen mag er natuurlijk zijn of haar eigen mening op na houden", aldus Vettel, die uiteindelijk als zesde over de streep kwam, terwijl Max Verstappen er met het laatste plekje op het podium vandoor ging.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen