Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel blijft geloven in Ferrari-succes: "Ooit zullen we beloond worden"

Sebastian Vettel gelooft nog steeds volledig in het Ferrari-personeel en hun filosofie, ondanks dat de gewenste resultaten de afgelopen jaren zijn uitgebleven.

Vettel zege
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd.

Sebastian Vettel wil niets liever dan een wereldtitel winnen met Ferrari. Met die gedachte in het achterhoofd zullen de afgelopen vijf seizoen, ondanks een raceoverwinning hier en daar, voelen als een teleurstelling. Toch is de Duitser nog niet van plan om zijn jacht op een wereldtitel in een rood gekleurde bolide.

"De kracht van iedereen binnen dit team is hun passie voor Ferrari. Die passie zorgt ervoor dat ze hier elke dag weer op de werkvloer staan. Ik denk echt dat dat te maken heeft met hoe legendarisch en mythisch het merk is. Iedereen wil graag onderdeel uit maken van die geschiedenis."

"Het is een door en door Italiaans bedrijf", zo constateert Vettel in gesprek met Autosport. "Met Italiaanse regels en Italiaanse tradities, en het is geweldig dat die tradities zijn gebleven, maar tegelijkertijd is Ferrari ook gewoon een modern bedrijf. Vaak wordt dat door de buitenwereld niet goed begrepen, omdat de Italianen worden gezien als een traditioneel volk."

"Maar de mensen zijn gewoon nog steeds erg vooruitstrevend en we hebben veel jong talent in de gelederen, mensen met geweldige, creatieve, ideeën. Daarom is het enorm zonde dat we qua resultaat nog geen echte doorbraak hebben gehad de afgelopen jaren. Ook daarom blijven we doorgaan, blijven we gewoon ons ding doen. Ik geloof dat we er ooit op een dag beloond zullen worden", aldus de viervoudig wereldkampioen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf