Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

"De tijd begint te tikken voor de Formule 1"

Volgens Sebastian Vettel wordt het tijd dat de Formule 1 ervoor zorgt dat er vanaf 2021, wanneer de nieuwe regels hun intrede zullen doen, meer spektakel komt. De Duitser is bovendien van mening dat de nieuwe regels een invloed kunnen hebben op zijn keuze om wel of niet in de sport te blijven.

Het huidige Ferrari-contract van Sebastian Vettel loopt aan het einde van het 2020-seizoen af. Precies op het moment dat de regels in de Formule 1 flink op de schop gaan. Hoe die nieuwe regels er precies uit gaan zien is nog niet bekend, maar volgens Sebastian Vettel kunnen ze een grote invloed hebben op zijn keuze om wel of niet in de Formule 1 actief te blijven.

"Het is voor een coureur, dus ook voor mij, belangrijk dat de wagens, de regels en de formule interessant zijn en blijven. De tijd begint voor de Formule 1 langzaam te tikken. Het is in ieder geval een goede ontwikkeling dat er naar de mening van de coureurs wordt gevraagd."

"Hopelijk worden er de komende maanden juiste keuzes gemaakt", vervolgt de viervoudig wereldkampioen tegenover onder meer RacingNews365. "Deze keuzes moeten er namelijk voor zorgen dat de Formule 1 een mooie toekomst tegemoet gaat, waarin de sport naar nieuwe hoogtes kan groeien."

"Het is belangrijk dat de nieuwe regels het mogelijk maken hard te racen en dat we zowel onszelf als elkaar uit kunnen blijven dagen. De manier waarop de nieuwe regels eruit zullen gaan zien, zal zeker een invloed hebben op de lengte van mijn verblijf in de Formule 1-paddock.", aldus Vettel.

Met medewerking van Joe van Burik.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in