© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel draait er niet om heen: "Ferrari was niet snel genoeg"

Sebastian Vettel viel met Ferrari, het team dat werd getipt voor vroege dominantie in 2019, buiten het podium in de Grand Prix van Australië. De Duitser is zeer ontstemd over het feit dat Ferrari 'niet snel genoeg' is.

In gesprek met het Duitse RTL geeft Sebastian Vettel aan dat er geen problemen waren die het matige resultaat verklaren: "Nee, problemen hebben we niet gehad, we waren vandaag gewoon niet snel genoeg. Hoe dat kan weten we echter nog niet. Ik heb flink moeten knokken, puur en alleen omdat ik de snelheid niet had."

"Iemand als Max Verstappen kon ik bijvoorbeeld niet achter me houden, hij was veel sneller, zeker op die nieuwere banden. Richting het einde van de race konden we dan ook niet veel meer doen dan de auto veilig over de streep zien te brengen", voegt Vettel in gesprek met Sky Sports F1 daar aan toe.

De teleurstelling bij Vettel is groot en gevraagd naar de onderlinge krachtsverhoudingen kan hij niet anders dan Mercedes met een zorgelijk gezicht als de grote favoriet te bestempelen: "Mercedes is zeer, zeer sterk, de rest hobbelt daar op grote afstand achteraan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen