© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel eerlijk: "Hamilton was onverslaanbaar"

24 nov. 2018 15:45 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel moest ook tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Abu Dhabi zijn meerdere erkennen in Lewis Hamilton. Niet alleen Hamilton was hem te snel af, ook Valtteri Bottas was nog sneller waardoor er voor de Duitser niet meer in zat dan de derde startplek.

Ondanks dat de viervoudig wereldkampioen werd verslagen voor pole, kijkt hij met een tevreden gevoel terug op zijn kwalificatie. "Ik heb echt genoten van deze kwalificatie. Ondanks dat ik mij nog verbeterde, vormde ik geen bedreiging voor Lewis", laat hij aan voormalig Formule 1-coureur David Coulthard weten.

Na de eerste run in Q3 was het verschil tussen de beide kemphanen slechts 0.057 seconde, maar uiteindelijk kwam Vettel ruim drie tienden tekort op de snelste tijd van Hamilton. De Duitser in Ferrari-dienst ziet in ieder geval volop kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

"Mercedes zag er het hele weekend al snel uit. Onze kwalificatie was een beetje van alles wat. We hebben van alles geprobeerd en alles gegeven, maar het was niet voldoende. Het is een lang rondje waarin het allemaal op zijn plek moet vallen. Natuurlijk had ik graag op de eerste startrij gestaan, maar dat is helaas niet het geval. Morgen ga ik er alles aan doen om het Lewis en Valtteri lastig te maken. Alles is tenslotte nog mogelijk."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen