Vettel en Raikkonen met verschillende vloeren onderweg in Mexico

26 okt. 2018 13:00 René Oudman 1 reacties
Kortgeleden introduceerde Ferrari een nieuwe vloer, maar of het ding daadwerkelijk tijdwinst oplevert, is nog niet duidelijk. Om tot conclusies te komen lijkt het erop dat Ferrari de koe voor de vrijdagtrainingen in Mexico bij de horens vat.

Tijdens de scrutineering, de check waarbij alle wagens voorafgaand aan de eerste vrije training worden bekeken door de wedstrijdleiding, werd de bolide van Sebastian Vettel aangeleverd met de nieuwe vloer.

De wagen van Kimi Raikkonen had daarentegen het oude model gemonteerd. Schijnbaar wil Ferrari in de eerste en de tweede vrije training voor de Grand Prix van Mexico uit de feedback van haar rijders opmaken welke vloer de meest geschikte is om te gebruiken op het Autódromo Hermanos Rodríguez.

In de huidige tijd wist Ferrari nog niet te winnen in Mexico: sinds de Grand Prix in het Latijns-Amerikaanse land weer op de kalender staat, gingen Mercedes-coureurs Nico Rosberg (2015) en Lewis Hamilton (2016) met overwinningen aan de haal, evenals Red Bulls Max Verstappen (2017).

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen