Vettel: "Hamilton is de terechte wereldkampioen"

28 okt. 2018 22:35 Wanda Bisschop 0 reacties
Sebastian Vettel moest winnen om de titelstrijd nog enigszins spannend te houden, maar uiteindelijk zat er voor de Duitser niet meer in dan de tweede plek tijdens de Grote Prijs van Mexico. Met Lewis Hamilton op plek vier betekende het dat de Duitser nog even moet wachten op zijn eventuele vijfde wereldtitel.

"Het was absoluut een lastige dag, maar mijn complimenten voor het team van Mercedes en Lewis. Ze hebben geweldig werk verricht dit jaar", aldus Vettel tegenover voormalig Formule 1-coureur David Coulthard.

Voor Vettel was het zijn eerste podium tijdens de Mexicaanse Grand Prix, maar het was niet voldoende om zijn titelaspiraties in leven te houden. De vraag van Coulthard waar de Ferrari-coureur het dit jaar heeft laten liggen, valt de Duitser zwaar.

"Ik had de titelstrijd nog graag even spannend gehouden, maar dat is duidelijk niet gelukt. Dat moeten we helaas accepteren. Waar ik het heb laten liggen? Daar wil ik nu nog niet over nadenken. Ik ga eerst Lewis feliciteren met zijn vijfde wereldtitel."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen