Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel hecht weinig waarde aan straf: "Belangrijker dat ik sorry zei tegen Verstappen"

Sebastian Vettel kreeg tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië een tijdstraf van tien seconden voor zijn botsing met Max Verstappen. Hij haalt er zijn schouders over op. Voor hem was het incident afgedaan nadat hij zijn excuses had aangeboden.

Direct na de race zocht Sebastian Vettel Max Verstappen op om zijn excuses aan te bieden: "Ik dacht dat er een gat zou ontstaan, maar na een paar ronde besefte ik dat ik zelf fout zat. Daarom ben ik direct naar Verstappen toe gegaan", zo liet de Duitser na de race weten.

"Het feit dat ik openlijk toegaf dat ik fout zat, betekent in mijn ogen eerlijk gezegd méér dan wanneer de stewards hun oordeel vellen met een straf", vervolgt de Ferrari-coureur, die met zijn verontschuldigingen de frustratie van Verstappen niet weg kon nemen, ook al accepteerde hij de spijtbetuigingen wel.

"Het bood zijn excuses aan en zei dat hij zich verkeken had op de situatie. Natuurlijk is het teleurstellend, maar daar valt niks meer aan te veranderen", zei de Red Bull-coureur daarover.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

GP Groot-Brittannië RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent