Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

"Vettel heeft aanbiedingen van drie Formule 1-teams op zak"

De kans dat Sebastian Vettel in 2021 niet meer voor Ferrari rijdt, begint steeds groter te worden. Ferrari lijkt niet meer door het vuur te willen gaan voor de viervoudig wereldkampioen en nu zou zowel McLaren als Renault de Duitser al een aanbieding hebben gedaan.

Vettel lach
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Hoewel het seizoen 2020 nog steeds niet van start is gegaan, ligt het silly season voor 2021 alles behalve stil. Waar Ferrari eerder dit jaar liet weten graag verder te willen gaan met Sebastian Vettel, lijkt het er steeds meer op dat de Scuderia daar niet alles meer voor over heeft. Zowel McLaren als Renault zag de kans volgens Sky Sport Italia daarom schoon om Vettel een aanbieding te doen.

Leo Turrini liet als F1-expert op het Italiaanse sportkanaal weten dat de beide middenmoters een aanbieding hebben neergelegd bij de Ferrari-rijder: "Ferrari heeft tot nu toe nog slechts een éénjarig contract aangeboden aan Vettel, terwijl de Duitser uit is op een langdurige overeenkomst met de Scuderia. Zowel McLaren als Renault hebben daarom een aanbieding gedaan aan Vettel en hopen de Duitser volgend jaar in hun kleuren te zien strijden in de Formule 1."

Volgens Turrini zou Vettel zomaar eens kunnen kiezen voor een Frans of Brits-avontuur. "Vettel heeft vorig jaar natuurlijk ook gezien hoe goed Charles Leclerc is en gedurende de winter besloot Ferrari de Monegask ook nog eens centraal te stellen in de toekomstplannen van het team door zijn contract voor vele jaren te verlengen. Het wordt dan ook interessant om te zien wat Vettel in de komende weken gaat beslissen."

Turrini liet ook weten dat Carlos Sainz op poleposition staat om het stuurtje van de Duitser over te nemen. "Mochten Ferrari en Vettel daadwerkelijk niet verder met elkaar gaan, dan heeft Sainz de beste papieren in handen om het zitje van Vettel over te nemen."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365. Dacht je dat er in tijden van corona niets te bepraten valt? Daar denken autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen anders over. Corona, simracen, klantenauto's, alles komt voorbij!

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf