Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel heeft goede hoop op een 'clean' weekend: "Portimao leent zich daarvoor"

Sebastian Vettel is na twee Grands Prix voor Aston Martin nog altijd puntloos. De start bij het nieuwe team verloopt stroef en de Duitser voelt zich nog niet volledig op zijn gemak in de auto. De Grand Prix van Portugal kan Vettel naar eigen zeggen helpen beter in zijn ritme te komen.

Vettel
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Sebastian Vettel komt dit seizoen moeilijk op gang. De Aston Martin is een compleet andere wagen dan de Ferrari van vorig jaar, waar hij overigens ook al moeite mee had. Hij krijgt zijn ritme nog niet gevonden, iets dat hij ruiterlijk toegeeft. Op Portimao echter moet hij nieuwe stappen kunnen zetten.

"Ik denk het het Portugese circuit zich goed leent voor een clean weekend. Het is een hogesnelheidscircuit, erg vloeiend en met voldoende hoogtewisselingen", zo blikt de Duitse viervoudig kampioen vooruit op het Grand Prix-weekend. "Het is een leuk circuit om op te rijden en ik denk dat het een goed circuit is om verder vertrouwd te raken met de limieten van de AMR21."

"Ik weet dat ik het maximale nog uit de auto moet zien te halen, maar het feit dat we daarvan doordrongen zijn, is een goede reden om volle bak te blijven pushen", zo houdt hij de moed erin.

Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Portugal 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Teambazen willen (nog) niets van gewaagde uitspraak Verstappen weten