© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: 'Hopelijk ben ik morgen wel blij'

13 apr. 2018 10:49 Koen Bakker 0 reacties
Sebastian Vettel is niet geheel tevreden met zijn vrijdag, waarop hij zesde en vierde werd tijdens de twee vrije trainingen.

Vettel niet honderd procent tevreden

Het gat tussen Sebastian Vettel en Mercedes-coureur Lewis Hamilton (snelste in beide sessies) bedroeg na de tweede vrije training slechts een tiende. Na de eerste vrije training was dat gat nog een stuk groter. Toen moest de Duitser bijna een volle seconde toegeven op de wereldkampioen.

Vettel eindigde in de eerste vrije training als zesde, in de tweede vrije training als vierde. Ondanks de progressie, spreekt Vettel in gesprek met Sky Sports nog niet van een perfecte dag: "De tweede training was goed, de eerste training een stuk minder. Ik ben dus slechts deels tevreden, hopelijk ben ik dat morgen voor de volle honderd procent."

Ferrari is nog zoekende naar de juiste vorm: "De auto heeft de snelheid, maar we moeten daar echt nog naar zoeken. Iedereen is welkom met suggesties die ons de juiste kant op sturen. Het is moeilijk om hier op het Shanghai International Circuit de 'sweet spot' te vinden. Pas als je die hebt gevonden, kun je laten zien wat je in huis hebt." 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen