Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel: 'Ik geniet van mijn saaie leven buiten de Formule 1'

Sebastian Vettel heeft de financiële middelen om het leven te leiden van het internationale superster. De Duitser wil er echt niets van weten. Hij sleutelt thuis liever aan zijn oude brommer.

"Ik hou van een saai leven" , zo bekent Sebastian Vettel in gesorek met Sky Sports F 1 . "Ik ben heel graag thuis als ik niet onderweg ben voor de Formule 1." Vettel geniet buiten de baan van een teruggetrokken leventje. Thuis sleutelt hij het liefst uren aan zijn oude brommer: "Ik blijf dat ding voortdurend opknappen. Als ik na een raceweekend thuiskom, staan de nieuwe onderdelen alweer klaar. Ik moet dan altijd even bedenken waar ik ook alweer was gebleven."

Als hij zo geniet van leven buiten de Formule 1, waarom reist hij dan nog steeds de hele wereld over als coureur? "Omdat rijden in een Formule 1-auto het beste gevoel geeft dat er bestaat. Iedereen weet wel hoe het is om in een auto te rijden, maar wat wij doen is van een andere orde." "Ik ben dol op de autosport en dol op Ferrari. Ik ben er trots op deel uit te maken van dit team. Het is een zegen om op dagelijkse basis te doen wat ik mag doen."

Viaplay
x
LIVE Reacties na bizar einde sprintkwalificatie