Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel: "Ik neem de tijd om over mijn toekomst na te denken"

Sebastian Vettel rijdt in 2021 niet meer voor Ferrari. Dat is op dinsdagochtend door beide partijen wereldkundig gemaakt. De viervoudig wereldkampioen gaat nadenken over zijn toekomst.

Vettel zege
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd.

"Aan het eind van 2020 komt er een einde aan mijn relatie met Ferrari", zo trapt Sebastian Vettel af in het persbericht van de Scuderia. "Om de beste successen te behalen in de sport, is het van cruciaal belang dat alle partijen in harmonie samenwerken. Het team en ik hebben echter besloten dat er geen wederzijds verlangen is om nog verder met elkaar door te gaan."

Vettel benadrukt dat er geen financiële perikelen aan het afscheid ten grondslag liggen: "Ik ben er de man niet naar om op die manier te denken. Wat er de afgelopen maanden allemaal gebeurt, doet velen van ons nadenken over de echte prioriteiten in het leven. Mensen hebben hun fantasie nodig om zich aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid. Ikzelf zal de tijd nemen om na te denken over wat voor mij echt belangrijk is in de toekomst."

Vettel sluit af door zijn dankwoord aan Feari te richten: "Scuderia Ferrari neemt een speciaal plekje in mijn hart in. Ik hoop dan ook dat ze de successen boeken die ze verdienen. Tot slot wil ik het team en alle fans bedanken voor hun support. Mijn doel is om nu de jarenlange samenwerking af te sluiten in de hoop nog enkele mooie momenten te beleven. Die zouden dan bovenop de mooie momenten die we reeds beleefd hebben, komen."

Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco